Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tekemisemme lähtee kuuntelusta ja keskustelusta. Mitä tarvitaan, mikä on olennaista, mitä voisi kehittää, löytäisimmekö vielä joitain aivan uusia mahdollisuuksia. Tärkeinä työvälineinä ovat eläytymiskyky ja ajatuksella tehty paneutuminen käsillä oleviin projekteihin.

 

Jokainen työ on meillä omanlaisensa, tehdään työskentelyn tapoja tarpeen mukaan soveltaen ja jokaiselle löytyy oma uniikki ratkaisu. Arkkitehtuuri on kokonaisuuksien tekemistä ja se perustuu kaikkien osa-alueiden läpikäymiseen käytännön seikoista huolehtien, mutta aivan erityisesti humaanilla ja luovalla otteella toimimalla. Parhaat ratkaisut ovat selkeitä ja johdonmukaisia sekä yksinkertaisiakin, vaikka tie niiden löytämiseksi olisikin vaatinut monipuolista tarkastelua ja pohdintaa.

Ymmärrämme että lopullinen tavoite on konkreettinen rakennus tai tilat, joten tavoittelemme elämänmakuisia ratkaisuja. Siksi hiomme jatkuvasti taitojamme myös toteutustekniikoiden, materiaalien ja detaljiikan ymmärtämisessä.

 

"We don’t get a chance to do that many things, and every one should be really excellent. Because this is our life. Life is brief, and we’ve all chosen to do this with our lives. So it better be damn good. It better be worth it."    -Steve Jobs-

 

 

Katri Pulli

 

  • arkkitehti SAFA ARK785
  • AA-pätevyysluokan pääsuunnittelija uudis- ja korjausrakentamisessa (www.fise.fi)
  • valmistunut 1995 Tampereen teknillisestä korkeakoulusta, työkokemus reilut 20 vuotta
  • arkkitehtuurin parissa vuodesta 1986, yritystoiminnassa vuodesta 2004
  • 0400 345 845
  • katri.pulli[at]arkmeri.fi

Joonas Saarinen

 

  • arkkit.yo
  • joonas.saarinen[at]arkmeri.fi

 

Toimiston henkilöstän vahvuus on tilanteesta ja projektien tarpeista riippuen 2-3 henkilöä. Hyvässä hengessä tekeminen ja kitkaton työyhteisö ovat erityisen tärkeitä, sillä ne auttavat tuomaan esille parhaat taidot. Pääasiallisina työvälineinä ovat Autocad Architecture, Revit sekä eri kuvankäsittelyohjelmat.

 

Verkostoidumme mielellämme hyvien kumppaniyritysten kanssa. Tiloissamme toimii myös NAC Arkkitehtien toimipiste ja yhdistämme voimiamme sopivan tilanteen osuessa kohdalle. Tämä lisäksi pitkäaikaisena yhteistyökumppanina on Parviainen Arkkitehdit. Meidän kauttamme löytyy myös rakennesuunnittelua sekä rakennuttamispalveluita meille tuttujen sekä taitaviksi tiedettyjen toimijoiden myötä.

 

Toimimme läntisestä Helsingistä käsin. Projekteja teemme koko maan alueella.

 

Yhteystietomme:

arkkitehtitoimisto Meri oy

Paciuksenkaari 13, 00270 Helsinki

Toimiston puhelinnumero 0400 345 845

sähköposti tsto[at]arkmeri.fi

 

Y-tunnus 2544710-8